2do EDB bliver forhandler af Casio kasseapparater

Aftalen er kommet i stand via 2do EDB's medlemskab af CBC IT kæden, der kort før jul indgik en samarbejdsaftale med den danske distributør af Casio kasseapparater, Dansk Kassesystem i Holbæk.
- Den nye aftale betyder, at vi får forhandling samt udstilling af en række modeller direkte fra vores butik på Hareskovvej. Her vil det være muligt at få kyndig vejledning og en demostration af mulighederne på de enkelte modeller. Vi tilbyder ligeledes at programmere kasseapparatet efter kundens ønsker, således at det er helt klar til brug, når kunden modtager det, fortæller Danny Månsson.
- Vi lægger stor vægt på kvalitet og professionalisme i alt, hvad vi leverer og med de produkter, som vi nu får ind i sortimentet fra Casio og det samarbejde, som vi har indgået med Dansk Kassesystem, er vi sikre på, at vi styrker vores pallette af kvalitetsprodukter yderligere, fortsætter Danny Månsson.

Hos distributøren, Dansk Kassesystem i Holbæk, er der ligeledes glæde at spore.
- Samarbejdet med 2do EDB passer perfekt ind i vores eksisterende forhandlernetværk, hvor vi i en årrække har været lidt tyndt besat i det vestsjællandske område, fortæller produktdirektør hos Dansk Kassesystem, Lars Tecza Christensen.
- Vi har, siden slutningen af 1970-erne, haft importen af Casio kasseapparater og har lige fra starten lagt stor vægt på, at kunderne kunne få den rette hjælp og vejledning. I den forbindelse ser jeg det som et absolut plus, at kunderne i Kalundborg og opland nu har mulighed for at få den gode service lokalt hos 2do EDB, slutter Lars Tecza Christensen.