Vil du have dine salgstal med det samme??

Casio V-R serien har etableret forbindelse til "skyen", hvor der også er plads til dine data, således at du kan tilgå bl.a. dine salgstal uanset hvor du befinder dig i Verden!
Vi tilbyder netop nu at opgradere din kassesoftware, således at du får masser af nye muligheder for at styre og optimere dit salg, hvilket i sidste ende vil være med til at øge din indtjening.

Produktet hedder SalesCloud.

SalesCloud er egnet til enhver virksomhed, det er en forudsætning for at kunne styre og overvåge salg uafhængigt af tid eller sted. 

SalesBO Cloud leverer elektroniske diagrammer, journaler og en bred vifte af rapporter, som alle indsamles fra dine kasseterminal hvor som helst de er placeret.Mulighed for at administrer dine , priser, skatter, ansatte og meget mere. Eventuelle ændringer, du foretager i skyen, synkroniseres til tilsluttede POS-terminaler.

Du kan overvåge dit daglige salg via app fra både Android og/eller IOS enheder. 

Det eneste du betaler for er kr. 199,- pr. md for Hotline,​ Softwarelicens og ’pladsleje’ til dine salgsdata i "skyen".
Opgradering af software til PREMIUM kr. 2.995,- ex. moms

Hvis ovenstående har vakt din interesse og ønsker du at fremvisning eller mere information, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 7412 3340 eller
mail@danskkassesystem.dk.

Integration kan foretages til V-R7100 og V-R200 med Premium App installeret.